חלת בצל - אחד הדברים הטעימים.............



חלת בצל בבלילת בירה  מתפצפצת בפה

מקור המתכון: דיוויד לוי, השף של מסעדת אוונגרד בתל אביב.
החומרים:
ארבעה-חמישה בצלים גדולים חתוכים לפרוסות דקות.
חמש כפות קמח. סיר שמן עמוק לטיגון.
לבצק בירה:
100 מ"ל חלב,
100 גרם קמח
חצי כפית מלח
כפית סוכר
1 ביצה
100 מ"ל בירה
חצי כפית פלפל שחור.
אופן ההכנה:
מערבבים יחד את כל החומרים לבצק הבירה ומניחים בצד.
מפרידים בקערה את פרוסות הבצל לטבעות, מקמחים וטובלים בבלילה.
מניחים בסיר שמן חם מסננת ביתית פשוטה ולתוכה יוצקים את הבצל.
מטגנים עד שמזהיב, מוציאים ומגישים חם.
אפשר לשים ליד רוטב (3 כפות חרדל, 3 כפות דבש, 6 כפות מיונז), אבל הכי כיף זה עם קטשופ.
חלת בצל בבלילת בירה  מתפצפצת בפה
מקור המתכון: דיוויד לוי, השף של מסעדת אוונגרד בתל אביב.
החומרים:
ארבעה-חמישה בצלים גדולים חתוכים לפרוסות דקות.
חמש כפות קמח. סיר שמן עמוק לטיגון.
לבצק בירה:
100 מ"ל חלב
100 גרם קמח
חצי כפית מלח
כפית סוכר
1 ביצה,
100 מ"ל בירה,
חצי כפית פלפל שחור.
אופן ההכנה:
מערבבים יחד את כל החומרים לבצק הבירה ומניחים בצד.
מפרידים בקערה את פרוסות הבצל לטבעות, מקמחים וטובלים בבלילה.
מניחים בסיר שמן חם מסננת ביתית פשוטה ולתוכה יוצקים את הבצל.
מטגנים עד שמזהיב, מוציאים ומגישים חם.
אפשר לשים ליד רוטב (3 כפות חרדל, 3 כפות דבש, 6 כפות מיונז), אבל הכי כיף זה עם קטשופ.


( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )


דף הבית >> מבזקי דף >> אוכל >> חלת בצל - אחד הדברים הטעימים.............