שיטות להכנת שקשוקה
כמה טיפים להכנת שקשוקה טעימה ואיכותית
קודם כול הכלי- צריך מחבת עמוקה וכדאי שיהיה מכסה עם פתחי אוורור ליציאת אדים.
רוטב- הרוטב חייב להיות מוכן ועשוי ורק אחרי זה מוסיפים את הביצים, כי אחר כך מאוחר מדי לתקן את הרוטב.
ביצים- פותחים אותם אחד אחד בזהירות ומניחים אותם בתוך המחבת. יש כאלו שמעדיפים רק את הצהוב החלמון ואת החלבון הלבן הם מפנים.
מי שאוהב שהחלבון מכסה את החלמון שיכסה את המחבת במכסה. ולמי שאוהב חלמון צהוב נוזלי שינמיך את האש ויכבה אפילו ל 5 דקות עד החלמון מתגבש קצת וביפנים כול הרוטב נשאר.
רגע אחרון לפני שמגישים למי שאוהב להוסיף עשבי טיבו ל שיוסיף, אפשר גם גבינה מגוררת מוצרלה, אמנטל, רוקפור או בולגרית, אפשר רק פלפל ומלח גס.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )