בדקו את קרטוני החלב, חובה לדעת,, שוב תנובה בכותרות,,כדאי ורצוי לקרוא ולדעת,,חובה.
שמתם לב לאחרונה כשאתם קונים חלב התאריכים של התוקף
הפכו להיות הרבה יותר ארוכים , כלומר התוקף הוארך בהרבה? ..
זה כיוון שתנובה המציאה שיטה חדשה למחזר חלב !
בכל רשת שיווק גדולה עושים אחת לכמה זמן בדיקה על
המדפים , וחלב שפג תוקף נשלח חזרה ל"תנובה" ( זה הנוהל
הרגיל בכל מקום להחזיר מוצר פג תוקף לייצרן ). מה שאנחנו
כצרכנים לא יודעים , זה שתנובה לוקחת את החלב פג התוקף
הזה ומעבירה אותו תהליך פיסטור ,אורזת אותו מחדש
ומחזירה לרשתות שיווק !!! כן כן , מה שאתם שותים זה חלב
עם הרבה חומרים מפסטרים בפנים ,שלמעשה הופכים את החלב
למים בלי כל ערך תזונתי .
איך אפשר לדעת שהחלב שקניתם לא עבר פיסטור ?
"תנובה" מדפיסה על הקרטונים למטה בחלק התחתון מספרים .
הסיפרה 1 אומרת שהחלב הוא חלב רגיל , שלא עבר פיסטור או
עבר רק פעם אחת ,שזה סביר .
הסיפרה 2 אומרת שהחלב כבר פוסטר פעמיים ..
וכן הלאה ... עד לספרה 5 בערך ... שכמובן ,אם החלב פוסטר
5 פעמים , רוב הסיכויים שאתם שותים סתם מים לבנים ולא חלב בריא וטוב .
אז מעכשיו שימו לב לכך , ולפני שאתם קונים חלב תנובה
בקרטון ,הפכו את הקרטון ותיראו איזה מספר מוטבע עליו .
לנו בתור צרכנים המספרים לא אומרים כלום ,ובכלל אנו
בקושי מסתכלים עליהם , אבל במפעל "תנובה" ככה הם מסמנים
את כמויות הפיסטור . זו הביקורת שלהם , שלמעשה לא הייתה
צריכה להתקיים מראש , כי אסור לפסטר חלב יותר מפעם אחת גג !!!!!
מידע זה הודלף , וכרגע עדי ין לא ידוע לכלל הציבור .
העבירו לכולם , שכולם ידעו ושלא יעבדו עליכם !!!
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )