כיצד לזרוק שמן לאחר הטיגון ולחסוך במים ?
את/ה יודע/ת איך להשליך את השמן שהשתמשת בו כדי לבשל, בסיום הבישול או הטיגון?
את/ה יודע/ת איפה לזרוק את השמן של הטיגון או כל אוכל שטגנת בשמן בבית?
אף אם לא נטגן הרבה, כשאנחנו עושים את זה, בדרך כלל אנחנו זורקים את השמן המשומש בביוב של כיור המטבח או האסלה, נכון?
מה שאני שולחת עכשיו התגלה כאחת הטעויות הנפוצות שאנו עושים.
למה אנחנו עושים את זה? פשוט מפני שאף אחד לא הסביר לנו איך לעשות את זה בצורה מתאימה. היות וכך, הדבר הנכון שאנחנו יכולים להמליץ לעשות כאן זה:
1. לחכות, כן, לחכות, אף אם זה יקח קצת יותר זמן, שהשמן שהשתמשת התקרר.
2. לשפוך את שאריות השמן בתוך בקבוק פלסטיק (כמו בקבוק קוקה קולה או אחר)
3. לסגור את הבקבוק ולשים אותו באשפה הרגילה.
ליטר שמן שנשפך לכיור פוגע במיליון ליטרים של מים!!!!!!!!!!!
זו כמות מספקת לצריכת מים של אדם אחד ל-14 שנים.
כולנו צורכים מים!
כששלחנו הודעת שרשרת שמטרתנו להגיע לכמה שיותר אנשים שיהיו מודעים לתוכנה וגם יפעלו כדי לשמר את המים של כולנו.
זה תלוי בנו לשמר עשרות מיליוני ליטרים של מים. הבה נשמר את העולם שלנו, לא עבורי ולא עבורך, עבור ילדינו, הבה נהיה חברה אחראית, בואו נתחיל היום.
מסר זה מיועד לכל אחד מאתנו. אנחנו יכולים לעזור לשמר את הכוכב שלנו עם קצת מודעות.
תודה על נכונותך לקחת חלק בעברת מייל זה.