משהו יעיל ומועיל - לאן לשפוך את השמן לאחר טיגון
אתם יודעיםאיך להשליך את השמן שהשתמשתם כדי לבשל?
אתם יודעים איפה לזרוק את השמן של הטיגון או כל אוכל שטגנתם בשמן שעשיתם בבית?
יכול להיות שאתם יודעים, אך תמיד טוב וחשוב להפנים מידע כמו זה שאני שולחת.
אף אם לא נטגן הרבה, כשאנחנו עושים את זה, בדרך כלל אנחנו זורקים את השמן המשומש בביוב של כיור המטבח או האסלה, נכון?
זו אחת הטעויות הנפוצות שאנו עושים.
למה אנחנו עושים את זה? פשוט מפני שאף אחד לא הסביר לנו איך לעשות את זה בצורה מתאימה. היות וכך, הדבר הנכון שאנחנו יכולים להמליץ לעשות כאן זה:
1. לחכות, כן, לחכות, אף אם זה יקח קצת יותר זמן, שהשמן שהשתמשת התקרר.
2. לשפוך את שאריות השמן בתוך בקבוק פלסטיק (כמו בקבוק קוקה קולה או אחר)
3. לסגור את הבקבוק ולשים אותו באשפה הרגילה.
ליטר שמן שנשפך לכיור פוגע במיליון ליטרים של מים!!!!!!!!!!!
זו כמות מספקת לצריכת מים של אדם אחד ל-14 שנים.
כולנו צורכים מים!
כששלחנו הודעת שרשרת שמטרתנו להגיע לכמה שיותר אנשים שיהיו מודעים לתוכנה וגם יפעלו כדי לשמר את המים של כולנו.
זה תלוי בנו לשמר עשרות מיליוני ליטרים של מים. הבה נשמר את העולם שלנו, לא עבורי ולא עבורך, עבור ילדינו, הבה נהיה חברה אחראית, בואו נתחיל היום.
מסר זה מיועד לכל אחד מאתנו. אנחנו יכולים לעזור לשמר את הכוכב שלנו עם קצת מודעות.
תודה על נכונותך לקחת חלק בעברת מייל זה.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )