1. כשמקלפים בננה מחלקה התחתון כלפי מעלה לא צריך להוריד את "החוטים".
2. הפרידו את הבננות בהגיעכם הביתה מהקניות. אם הן נשארות מחוברות, הן מבשילות מהר יותר.
3. אחסנו את שאריות הגבינות הצהובות בנייר כסף. הן תישארנה טריות הרבה יותר זמן ולא יעלו עובש.
4. פלפלים בעלי 3 "ראשים" מתוקים יותר וטובים יותר לאכילה. פלפלים בעלי 4 "ראשים" מוצקים יותר וטובים יותר לבישול.
5. הוסיפו כפית אחת של מים בעת טיגון של בשר טחון. זה יסייע להפריד את השומן מהבשר בעת הבישול.
6. כדי שביצה מקושקשת, או אומלט, יהיו עשירות הוסיפו לביצים 2 כפות מלאות של שמנת חמוצה, גבינת שמנת או חלב מלא, ערבבו ואז שיפכו למחבט.
7. לפינוק של בראוניז, הכינו אותן על פי המרשם, המיסו שוקולד בטעם מנטה בסיר קטן מעל סיר עם מים רותחים ומזוג על הבראוניז החמים. תנו לזה להיספג ולהתקרר כך שייווצר זיגוג מנטה ערב לחך.
8. חימום פיצה שהתקררה: חממו במחבת על הגז באש בינונית. זה ישמור שהפיצה תישאר טרייה ולא רטובה.
9. חימום לחם שהוקפא: הניחו אותו במיקרוגל לצד כוס מים. תוספת הלחות תסייע לחימום מהיר יותר והלחם, או המאפה, לא יתייבש.
10. זכוכית שבורה: השתמשו בכדור צמר-גפן, או מנקי אוזניים, כדי לאסוף את הרסיסים שהתפזרו לאחר שנשבר כלי מזכוכית והם נעלמים מהעין.
11. כדי להפחית חשמל סטטי מהבגדים חברו סיכת ביטחון לאחד התפרים הפנימיים של הבגד.
12. לפני ששופכים משהו דביק לכוס מדידה, מלאו במים חמים שפכו את המים אך אל תייבשו את הכלי. אז, הוסיפו את החומר, כגון חמאת בוטנים, וראו כיצד זה יוצא משם בקלות.
13. חלון המכונית מכוסה אדים? רכשו מגב ללוח (כן, של בית הספר) ושימרו אותו בתא הכפפות. כשהחלון מתכסה אדים נגבו עם מנקה הלוח. עובד טוב יותר מבד.
14. אם סגרתם מעטפה וגיליתם ששכחתם להכניס משהו פנימה, הניחו את המעטפה הסגורה במקפיא למשך שעה או שעתיים והיא תיפתח בקלות.
15 . כדי להאריך את חייו של מייבש הכביסה רצוי להוציא את הפילטר שאוסף את ה"צמר" שיוצא בזמן הייבוש, לשטוף אותו במי סבון חמים ולהעביר עליו בקלות מברשת שיניים. זה מנקה ממנו את החומר השעוותי שיוצא מדפי ה"מרכך". אגב, חומר זה נדבק גם לבגדים...
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )