כריכים עסיסיים ומושלמים
הנה לכם כמה מתכונים לכריכים סופר טעימים:
כריך רוסטביף - רצוי לחם שיפון לוקחים, כפית זעתר, כפית חרדל גרעיני דלעת וכפית טפנאד ומניחים 5 פרוסות רוסטביף, מוסיפים מיונז ורוטב שום שמיר.
כריך שינקן מעושן וגבינת גאודה, שמים 3 פרוסות שינקן מעושן, פרוסת גאודה קצת כמון, ממרח, אגוזי מלך, 2 עלי חסה, פרוסות דקות של צנונית והכול בתוך קרואסון.
סנדביץ גבינת צאן עם איולי, עירית, ארבע פרוסות גבינת צאן מצופה פחם, חופן חמניות, רטבים של שום שמיר, עגבניות, ארבע פלחים של סלק צלוי ושיהיה בתיאבון.
כריך קלמרי - מתבלים את הקלמרי במלח, פלפל שחור וקצת פפריקה. צולים את הגבינה על מחבת לוהט עם מעט שמן זית. מוסיפים איולי פלפלים, שום, טפנאד ומניחים על הכריך 5 קלמרי צלויים, לבסוף שמים קצת עלי כוסברה, ובזיליקום. מומלץ עם לחמניית שאור עם זיתים.
אחרון חביב לכריכי השנה הוא: סנדוויץ'' ברי קלבדוס- מורחים 2 פרוסות גבינה ברי, שום אחד, עלי חסה אדומה, כמה רטבים לפי הצורך כמו איש הגשם. הכי מתאים לפאן דה מי.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )