עוגת דבש ורסק אגסים - שי סרמני


 

עוגת דבש ורסק אגסים - שי סרמני

המצרכים:
3 ביצים
120 גרם סוכר
125 מ"ל שמן קנולה
300 גרם דבש
300 גרם רסק אגסים
300 גרם קמח תופח
2 כפיות קקאו
1/2 כפית קינמון
1/3 כפית ציפורן טחון
1/3 כפית אבקת ג'ינג'ר
קורט אגוז מוסקט
2 אגסים חצויים לחצי, נקיים מגרעיניים, פרוסים למניפה ומקומחים קלות
3 כפיות סוכר דמררה גולדן

אופן ההכנה:

1. מקציפים ביצים במיקסר, תוך הוספת סוכר בהדרגה, עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.

2. מוסיפים לביצים שמן, דבש ורסק אגסים, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

3. אל תוך הבלילה המוקצפת מנפים קמח, קקאו, קינמון, ציפורן, ג'ינג'ר ואגוז מוסקט, ומערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה (יש להמנע מערבוב יתר).

4. מעבירים את הבלילה אל תוך 2 תבניות אינגליש קייק, מסדרים מעל את מניפות האגסים המקומחות קלות, מעליהן זורים מעט סוכר דמררה ואופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות, למשך 55 דקות.



מקור הכתבה: www.mako.co.il


דף הבית >> מבזקי דף >> אוכל >> עוגת דבש ורסק אגסים - שי סרמני