איך לפתוח שקית של סוכר

האם אי פעם שמתם לב איך אתם פותחים את שקיות הסוכר? אלה שלרוב מביאים עם תה או קפה במלונות, בתי קפה ומסעדות. לא אלה שבצורת מלבן או ריבוע, אלא מוארכים, אשר נראים כמו מקלון. אם לא, אז מידע הזה הוא בשבילכם. אנו נראה את הדרך לפתיחה נוחה, שהמציא בנימין אייזנשטדט בשנות החמישים המאוחרות של המאה הקודמת, יחד עם המצאת השקיות האלו.
סביר להניח שאתם פותחים את השקית באופן הבא:
לוקחים את המקלון מהקצה, מנערים (או סתם מעבירים את הסוכר לקצה השני), מפרידים את הקצה העליון ושופכים את התוכן לתוך הכוס.

אבל במקור, בנימין אייזנשטדט המציא את השקיות האלה, כדי להיפטר מה-"בעיות" של הפתיחה הזאת.
לדבריו, הרבה יותר קל, נוח ומהיר פי 2 פשוט לשבור את השקית באמצע ולשפוך את התוכן לתוך כוס. כך:


בפועל, השיטה הזו באמת טובה יותר. נסו בעצמכם!
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )