שקשוקת תרד

שלח לחבר digg delicious facebook


שקשוקת תרד

 

מטגנים בצל (עד שהוא שקוף) בחמאה (אפשר גם לשים קצת חמאה ויותר שמן).

מוסיפים עליו עלי תרד נקיים וקצוצים (שטופים וללא עוקצים) (או תרד טחון קפוא שהופשר ונסחט).

מאדים 5-10 דקות, להיזהר לא לשרוף את החמאה.

מוסיפים ביצים (אפשר כמו שקשוקה – בצורת עין, ואפשר ביצים טרופות ולעשות מקושקשת יחד עם התרד).

מלח, פלפל, אגוז מוסקט.

מבשלים עד שמוכן.

 

 

להגברת ההנאה, מוסיפים לביצים הטרופות או לתערובת התרד (לפני הוספת הביצים) קצת שמנת מתוקה.
 

 





( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )