עוגת תפוזים2
חומרים:
4 ביצים
1/4 1 כוסות סוכר
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים טרי
1/2 2 כוסות קמח תופח
1 כף תמצית וניל
אופן ההכנה:
1. במערבל מקציפים את הסוכר עם הביצים והשמן.
מוסיפים את כל שאר החומרים וממשיכים לערבל, כשכל
החומרים מעורבבים היטב מוסיפים את המיץ באיטיות ומערבבים.
2. משמנים תבנית אפייה עגולה ויוצקים פנימה את התערובת.
אופים בתנור שחומם מראש בחום בינוני במשך כ- 40 דקות. בודקים
עם קיסם אם העוגה לא מוכנה אופים עוד 5-10 דקות נוספות.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )