סופגניות מהירות
1/2 2 כוסות קמח תופח (אסם 350 גר')
2 ביצים
2 גביעי יוגורט
1/4 כוס סוכר
2 כפיות תמצית וניל
1/2 כפית מיץ לימון
שמן לטיגון עמוק
אבקת סוכר – לקישוט
אופן ההכנה:
לערבב יחד את כל החומרים בקערה עד לקבלת בצק אחיד.
לכסות את הקערה במגבת מטבח ולהניח לבצק לתפוח מעט.
בינתיים מחממים את השמן בסיר לטיגון עמוק.
בעזרת כפות מעבירים נטיפי בצק אל השמן החם.
מטגנים את הסופגניות משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב.
מוציאים בכף מחוררת ומניחים על נייר סופג.
לפזר אבקת סוכר – ולהגיש.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )