פוגאצ'ו – pogacsa - עוגיות הונגריות
פוגאצ'ו – pogacsa
רכיבים:
קילו קמח
400 גר' חמאה
2 שמנת
50 גר' שמרים טריים
1 אבקת אפיה
1/2 כוס סוכר
חלמון
הכנה:
לשים את כל הרכיבים לבצק אחיד, מרדדים עבה, קורצים עוגיות וחורצים אותן שתי וערב. אין צורך להתפיח.
מורחים חלמון ואופים בחום בינוני עד הזהבה (בערך 20 דקות).
הערות:
אם רוצים עוגיות מלוחות, ממירים את הסוכר בשתי כפיות מלח וזורים קימל או גבינה צהובה מגוררת על החלמון.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )