עוגת שמרים
לבצק:
קילו קמח
1 מרגרינה רכה
3 ביצים
3/4 כוס כוסר
50 גר' שמרים
1/2 1 כוס מים פושרים
ההכנה: לערבב הכל ולתפוח פעמיים
למילוי:
1 מרגרינה רכה
10 כפות גדושות של סוכר
6 כפות גדושות של קקאו
200 גר' שוקולד מריר
פחות מרבע כוס מים
ההכנה:
1. את כל החומרים להמיס על גז על אש נמוכה לשמור שלא ישרף ולצנן
2. לפזר קמח על השיש, לחלק את הבצק ל 4 חלקים , לרדד ולמרוח על הבצק את המילוי ולגלגל כך לעשות עם שלושת החלקים הנוספים.כשסיימנו לגלגל את הכל למרוח צהוב של ביצה ולפזר שומשום
3. לשמן 4 תבניות חד פעמי (ארוכות)
4. לשים חום של 170 מעלות .
בקי ימינחה