לעוגה: לציפוי:
3 ביצים 1/3 כוס אגוזים קצוצים
3/4 כוס סוכר 1/2 כוס סוכר
1/3 כוס שמן 2 כפיות קינמון
3/4 כוס קמח מצה מנופה
5 תפוחים מקולפים ופרוסים (חמוצים)
בקערה בינונית, הקציפו את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת אוורירית.
הוסיפו את הקמח וערבבו היטב. שפכו חצי מהתערובת לתוך תבנית עגולה.
הניחו מעל חצי מכמות התפוחים וכסו עם שארית התערובת. ושוב מלמעלה את שארית התפוחים.
אפו בחום בינוני במשך כ-1.5 שעות.
ערבבו את הקינמון והאגוזים, ופזרו על העוגה לאחר שהוצאה מהתנור.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )