החומרים:
6 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
¾ כוס קמח תפוחי אדמה
¾ כוס שמן
1 כוס אגוזים קצוצים
1 כפית קינמון
1 תפוח עץ או גזר
1 אבקת אפיה
אופן ההכנה:
מערבבים את החלמונים עם ¾ כוס סוכר ומוסיפים את קמח תפוחי האדמה, האגוזים, אבקת האפייה, השמן והקינמון.
מגררים תפוח עץ או גזר ומוסיפים לתערובת.
בנפרד, מקציפים את החלבונים עם ¼ כוס סוכר.
מוסיפים לתערובת בתנועות קיפול.
משמנים את 'סיר הפלא' ושופכים פנימה את התערובת.
סוגרים את הסיר. מחממים את טבעת המתכת המיוחדת שרוכשים עם הסיר 'ואופים' ע"ג אש בינונית - נמוכה, למשך ¾ שעה.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )