עוגת קסטה נהדרת לפסח

שלח לחבר digg delicious facebook

מאד קליל וטעים, ומגוון את עוגות הפסח..
7 ביצים מופרדות
אחד ורבע כוסות סוכר
2 כפות גדושות קקאו
1 כף שמן
1 כף קוניאק
100 גרם קוקוס
לציפוי: 100 גרם שוקולד מריר + 50 גרם חמאה
אופן ההכנה:
מפרידים את הביצים
מקציפים את החלבונים עם כל הסוכר לקצף יציב
מפרישים שליש מהקצף לקערה נפרדת, ומערבבים אותו עם הקוקוס
אל שני השליש הנותרים של הקצף מוסיפים את החלמונים וממשיכים להקציף עוד דקה
מוסיפים את השמן, הקוניאק והקקאו, ידנית, לאט ובעדינות
משמנים תבנית, שופכים לתוכה חצי מעיסת הקקאו
מעליה מסדרים בעדינות, עם כף, את תערובת הקצף והקוקוס
מעל שופכים בעדינות את יתרת עיסת הקקאו
אופים בחום בינוני בערך 25 דקות
בינתיים מכינים את הציפוי על ידי המסה במיקרו או על אדים
מזלפים את הקרם מעל העוגה ומורחים שכבה יפה



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני עוגות לפסח >> עוגת קסטה נהדרת לפסח