6 ביצים
14 כפות סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל
1 אינסטנט פודינג שוקולד
3 גביעי שמנת חמוצה
2 שקיקי סוכר וניל
8 כפות מים
2 כפות קקאו
1 שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר/חלב
50 גרם חמאה
1. בסיס: מקציפם את החלבונים עם 4 כפות סוכר.מוסיפים את החלמונים והפודינג שוקולד.
2. יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומקומחת. אופים כ-20 דקות בחום של 180 מעלות ומצננים. 3. קרם וניל: מקציפים את השמנת המתוקה עם סוכר הוניל, מוסיפים את השמנת החמוצה, 4 כפות סוכר ופודינג וניל. לשטח את השכבה על השכבה האפויה.
4. קרם שוקולד: בתוך סיר קטן ממיסים 6 כפות סוכר, 8 כפות מים, 2 כפות קקאו עד שהסוכר נמס. מסירים מהאש. מוסיפים לתוך הבלילה החמה חמאה ושוקולד ומערבבים. יוצקים את הקרם על השכבה לבנה.
מצננים לילה במקרר.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )