חומרים לשכבה הראשונה:
6 ביצים מופרדות
6 כפות סוכר לחלמונים
6 כפות שמן
3 כפות קמח – מצה לעוגות
3 כפות קמח תפו"א
1 כף אבקת אפיה
1 כפית תמצית וניל
לשכבה השניה:
100 גרם קוקוס
100 גרם שוקולד מריר מגורד מאיכות מעולה. (לפחות 55% קקאו)
1 כוס סוכר
לשכבה הראשונה: מקציפים חלמונים עם הסוכר. מערבבים את שני הקמחים. מוסיפים לתערובת החלמונים לאט, שמן תמצית וניל וקמחים. למרוח ולשמן היטב תבנית מרובעת ולשים בה את התערובת.
לשכבה השניה: מקציפים חלבונים לקצף נוקשה ומוסיפים להם את כוס הסוכר, הקוקוס והשוקולד המגורד ומשטחים בעדינות על שכבת הבצק הראשונה. אופים בחום בינוני – נמוך .
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )