6 חלבונים
2 כפות מיץ
1 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
6 חלמונים
1 כוס קוקוס טחון
2 כפות שמן
1/3 כוס קמח מצה
1 כף ליקר
1/3 כוס קמח תפוחי אדמה
1 כף גרידת לימון
1 כפית אבקת אפיה
לרוטב:
50 גרם מרגרינה
2 כפות קקאו
3 כפות סוכר
4 כפות מים
מקציפים את החלבונים לקצף רך, ומוסיפים את הסוכר תוך כדי הקצפה עד לקבלת קצף קשה ויציב.
טורפים את החלמונים בקערה עם השמן, הליקר, גרידת הלימון, תמצית הווניל, ומיץ הלימון,
מוסיפים בקיפול עדין את קצף החלבונים.
מערבבים את הקמחים ופתיתי הקוקוס ומוסיפים בקיפול לתערובת.
יוצקים לתבנית 26 מרופדת בנייר אפיה ואפים בתנור שחומם מראש לחום בינוני לכ 30 דקות.
את הרוטב ניתן לשפוך על העוגה...גם כשהיא קרה וגם כשהיא חמה!
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )