החומרים : 1 ק"ג קישואים,1 בצל גדול,2 כפות שמן,3 כפות קמח,6 כפות שקדים טחונים,2 כפות פטרוזלינון קצוץ,2 כפות שמיר קצוץ, מלח ופלפל שחור לפי הטעם, 1 כוס סוכר, 5 ביצים גדולות, 2 כפות פירורי לחם, מרגרינה לשימון התבנית.
אופן ההכנה : גרדי את קליפת הקישואים, גרדי אותם במגררת גסה או פרסי דק מאוד, הניחי על מסננת והשהי דקות אחדות. סחטי את הקישואים בידיים, מעל המסננת ותני בקערה. קלפי את הבצל, קצצי אותו וטגני בשמן עד שיזהיב. הוסיפי לקישואים שבקערה. הוסיפי את הקמח, השקדים הטחונים, הפטרוסלינון והשמיר, תבלי במלח פלפל וסוכר. הפרידי את החלמונים מן החלבונים, הוסיפי את החלמונים לקישואים וערבבי. הקציפי את החלבונים לקציפה מוצקה, הוסיפי לעיסת הקישואים וערבבי בעדינות. אפי בחום בינוני כ60- דקות או עד שהמאפה ייקרש ויזהיב.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )