החומרים : 100 גרם בצק עלים, 150 גרם גבינה צהובה,40 גרם גבינה מלוחה, 1 בקבוק שמנת קפה, 5 ביצים, 100 גרם פטריות מבושלות,1 ראש בצל קורט מלח, פלפל לבן, ואגוז מוסקט מגורד.
אופן ההכנה : לושי הבצק, שימי העלה לתבנית בינונית בתנור חם ל5- דקות, טגני הבצל ושימי אותו זהוב על העלה לאחר הוצאתו מהתנור. חתכי הגבינה הצהובה לקוביות, רסקי הגבינה המלוחה בפומפיה גסה ועליה הפטריות. טרפי הביצים, תבלי בכל התבלינים ושמנת הקפה.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )