החומרים:250 גרם קמח,100 גרם מרגרינה, ביצה, בצל קצוץ, מלח, פלפל, אגוז מוסקט.
אופן ההכנה: שמים קמח בקערה, מוסיפים מרגרינה ומלח, מערבבים אם הקמח מוסיפים ביצה. לשים לבצק אחיד ומניחים במקרר שעה. לאחר מכן מוציאים מהמקרר, מחלקים ל2- חלקים האחד יותר גדול, עושים עיגול במערוך, שמים בתבנית עגולה שמים על זה בצל מאודה, גבינה מרוסקת מלח, פלפל, מוסקט על זה שמים את עלה הבצק השני. משמנים בשמן את הקצוות ,יוצרים חורים, מורחים בחלמון ואופים 35 דקות.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )