בראוניס משני סוגי שוקולד - אהרוני

שלח לחבר digg delicious facebook

 

רכיבים:

250 גרם שוקולד מריר משובח שבור לקוביות

200 גרם חמאה חתוכה לקוביות

כוס וחצי קמח

1 כפית אבקת אפייה

מעט מלח

כוס וחצי סוכר

4 ביצים

150 גרם שוקולד לבן קצוץ גס (לא מגורר)

2 כפיות תמצית וניל

 

אופן הכנה:

1. ממסים לגמרי בסיר-אדים כפול את השוקולד ואת החמאה. מקררים מעט.

2. שמים בקערה את הביצים, את הווניל ואת הסוכר ומקציפים לתערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את תערובת השוקולד-חמאה ואחר-כך מוסיפים ומערבבים קצרות את הקמח, את אבקת האפייה ואת המלח.

3. מוסיפים את שברי השוקולד הלבן ומערבבים.

4. משמנים תבנית מלבנית חסינת-חום. אופים בחום של 170 מעלות 30 דקות.

5. מקררים מעט, חותכים לריבועים ומגישים עם תותים שלמים.

 

מקור המתכון:

ישראל אהרוני



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני שוקולד >> בראוניס משני סוגי שוקולד - אהרוני