בראוניס משני סוגי שוקולד - אהרוני
רכיבים:
250 גרם שוקולד מריר משובח שבור לקוביות
200 גרם חמאה חתוכה לקוביות
כוס וחצי קמח
1 כפית אבקת אפייה
מעט מלח
כוס וחצי סוכר
4 ביצים
150 גרם שוקולד לבן קצוץ גס (לא מגורר)
2 כפיות תמצית וניל
אופן הכנה:
1. ממסים לגמרי בסיר-אדים כפול את השוקולד ואת החמאה. מקררים מעט.
2. שמים בקערה את הביצים, את הווניל ואת הסוכר ומקציפים לתערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את תערובת השוקולד-חמאה ואחר-כך מוסיפים ומערבבים קצרות את הקמח, את אבקת האפייה ואת המלח.
3. מוסיפים את שברי השוקולד הלבן ומערבבים.
4. משמנים תבנית מלבנית חסינת-חום. אופים בחום של 170 מעלות 30 דקות.
5. מקררים מעט, חותכים לריבועים ומגישים עם תותים שלמים.
מקור המתכון:
ישראל אהרוני
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )