רכיבים:
ל 6-8 מנות:
4 ביצים מופרדות
150 גרם שוקולד מריר
50 גרם מרגרינה או חמאה
50 גרם סוכר (1/4 כוס)
2 כפות ברנדי או ליקר תפוזים (קואנטרו או גראן מרנייה)
אופן הכנה:
ממיסים את השוקולד והמרגרינה לתערובת חלקה.
מצננים את השוקולד המומס לטמפ' החדר ומוסיפים את הליקר ואת החלמונים אחד אחד. מערבבים היטב לאחר כל הוספה.
מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב ונוקשה ומקפלים אותו בעדינות לתוך השוקולד המומס.
מעבירים לכלי הגשה אישיים או לקערת זכוכית גדולה ומצננים היטב לפני ההגשה.
מעטרים בקצפת לפני ההגשה.
מקור המתכון: ענבל ברנר
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )