רכיבים:
(10 מנות)
1/2 ק"ג שוקולד מריר חלבי "ורד הגליל"
5 ביצים
4 כפות סוכר
10 פרליני שוקולד מריר חלבי "ורד הגליל"
1 כף ליקר תפוזים
1 כף ויסקי
250 ג חמאה בטמפ' החדר
2 כפות קמח תופח
אופן הכנה:
ממיסים את החמאה עם השוקולד, ליקר התפוזים והוויסקי. בכלי נפרד מקציפים את הביצים והסוכר.
מכניסים את תערובת השוקולד למיקסר ומפעילים במהירות איטית.
מוסיפים את תערובת הביצים ואת הקמח וממשיכים לערבב.
מוזגים לכלי סופלה ובכל כלי שמים במרכז פרלין שוקולד אחד.
אופים כ 15 דקות בחום של 150 מעלות, מוציאים ומגישים.
מקור המתכון: מסעדת פאפאגאיו (עיתון)
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )