מדלן או' שוקולה – (מאפינס שוקולד)

שלח לחבר digg delicious facebook

מדלן או' שוקולה – (מאפינס שוקולד)

 

רכיבים:

4 ביצים מופרדות

11/2כוסות סוכר

1 כוס שמן

1 כוס מיץ תפוזים טבעי (או כוס חלב)

1 סוכר וניל

1 א. אפיה

¼2 כוסות קמח.

3/4כוס קקאו.

 

אופן הכנה:

במיקסר מעבדים היטב (חשוב ביותר!!!) חלבונים עם הסוכר להמון זמן עד שיהפך ממש קרם.

מוסיפים חלמונים, תפוזים (או חלב), שמן, וניל מערבלים לעוד מס' מועט של דקות עד אשר יתאחדו.

בקערה נפרדת מערבבים היטב קמח, א. אפיה וקקאו – ומוסיפים בעדינות לתערובת הקרמית בתנועות עטיפה.

 

שמים במנז'טים או בתבנית שקעים (2/3 מהגובה) ולתנור.

בחום של 160 ל10 דקות 12 דקות. לא לפתוח את התנור בזמן האפיה ולא לאפות יותר מדי.

 

הערות:

במידה ורוצים את הטעם שוקולדי מאד משתמשים בכוס החלב.

במידה ורוצים את זה בטעם שוקו תפוז – עם כוס התפוזים.

פיצפוצי שוקולד מריר – מוסיף המון

כמות: בערך כ- 30 מדלנים (מאפינס) טעימים להפליא



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני שוקולד >> מדלן או' שוקולה – (מאפינס שוקולד)