מתכון: טראפלס
רכיבים:
1 מיכל שמנת מתוקה
150 גר´ סוכר
75 גר´ חמאה חתוכה לקוביות
250גר´ שוקולד מריר משובח ( 70%) חתוך לקוביות
130גר´ אגוזים מסוכרים שבורים דק
300גר´ שוקולד מריר משובח (לציפוי)
אופן הכנה:
1. שמים בסיר את השמנת והסוכר. מביאים לרתיחה, עד שהסוכר נמס. מורידים מהאש.
2. מוסיפים את השוקולד ומכרבבים עד שהוא נמס לגמרי.
3. מוסיםים את החמאה והאגוזים ומערבבים היטב.
מקררים היטב.
4. מכניסים את התערובת לשק זילוף עם פייה חלקה ורחבה וזולפים על ניר פרגמנט כדורים בקוטר של כ-2 ס"מ.
מקררים היטב.
5. ממיסים (בסיר כפול) את השוקולד לציפוי עד שהוא נמס לגמרי.
6. טובלים כל כדור בשוקולד המומס ומניחים על ניר פרגמנט. מחכים עד התקשות מוחלטת. מקררים.
7. מגלגלים באבקת קקאו משובח או בסוכר.
הערות:
כדי לטבול את כדורי השוקולד בציפוי המומס, כדאי לנעוץ קיסם בכדור השוקולד ולאחוז את הקיסם עם הכדור.
מקור המתכון:
ידיעות אחרונות - 7 ימים מזמן...
הופק על-ידי מטעמים 2
הערות:
מקור המתכון:
פורום תפוז
הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )