מתכון: טראפלס - פצצות שוקולד קטנות
מתכון: טראפלס - פצצות שוקולד קטנות
רכיבים:
500 גרם שוקולד מריר איכותי
250 מ"ל שמנת מתוקה
100 גרם חמאה
תוספות:
קראנץ' אגוזים או שקדים טחון
ליקרים שונים
תבלינים שונים (אפשר גם מעט אבקת צ'ילי)
גרידת לימון או תפוז
אבקת קקאו לציפוי.
אופן הכנה:
לקצוץ את השוקולד בעזרת סכין.
לחמם כמעט עד לרתיחה את השמנת ולשפוך על השוקולד.
לערבב עד שנמס ולהוסיף את החמאה תוך כדי ערבוב עד להמסה מלאה.
לקרר כמה שעות ואח"כ בעזרת כפית ליצור כדורים ולגלגל באבקת קקאו.
הערות:
מקור המתכון:
הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )