מתכון: טראפלס שוקולד לבן בציפוי שוקולד מריר ופיסטוקים
מתכון: טראפלס שוקולד לבן בציפוי שוקולד מריר ופיסטוקים
רכיבים:
כ 50 טראפלס
750 גר' שוקולד לבן חתוך,
100 גר' חמאה חתוכה
180 מ"ל שמנת מתוקה
60 מ"ל ליקר תפוזים משובח
500 גר' פיסטוק קלוי חתוך [לא מומלח]
360 גר' שוקולד מריר קצוץ גס.
אופן הכנה:
להרתיח שמנת וליקר , ליצוק על השוקולד הלבן להוסיף חמאה ולערבב עד שחלק. לקרר לכמה שעות .
להמיס שוקולד מריר על בן מרי.
ליצור עיגולים מתערובת השוקולד הלבן ולטבול את העיגולים בשוקולד מריר המומס.
[אפשר לעשות את זה בעזרת שיפודים ולהשאיר את השיפוד על הכדור כך שיראה כמו סוכריה על מקל].
לגלגל בפיסטוקים הקצוצים.לשמור בקרור עד להגשה.
הערות:
יזהר - ספידי
מקור המתכון:
הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )