מתכון: טראפלס שוקולד לבן וקוקוס

שלח לחבר digg delicious facebook

 

מתכון: טראפלס שוקולד לבן וקוקוס

 רכיבים:

400 גר´ שוקולד לבן

120 סמ"ק שמנת מתוקה או חצי מהכמות חלב קוקוס - יש בקופסת שימורים בסופר

2 חלמונים

100 גר´ קוקוס

 אופן הכנה:

להרתיח נוזלים, -להוריד מהאש. להוסיף אליהם שוקולד מומס לערבב טוב, להוסיף 2 חלמונים, וקוקוס.

 אפשר לקרר במשטח - ואז אחרי כשעה מוצאים מהמשטח, חותכים לקוביות ומצפים.

 הציפוי שצופה - שוקולד לבן מומס + פרורים של גלילית. (אבקה מוכנה מראש)

 הערות:

 מקור המתכון:

דרולי מביה"ס לבישול "בישולים"

 הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

 



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני שוקולד >> מתכון: טראפלס שוקולד לבן וקוקוס