מתכון: טראפלס שוקולד לבן וקוקוס
מתכון: טראפלס שוקולד לבן וקוקוס
רכיבים:
400 גר´ שוקולד לבן
120 סמ"ק שמנת מתוקה או חצי מהכמות חלב קוקוס - יש בקופסת שימורים בסופר
2 חלמונים
100 גר´ קוקוס
אופן הכנה:
להרתיח נוזלים, -להוריד מהאש. להוסיף אליהם שוקולד מומס לערבב טוב, להוסיף 2 חלמונים, וקוקוס.
אפשר לקרר במשטח - ואז אחרי כשעה מוצאים מהמשטח, חותכים לקוביות ומצפים.
הציפוי שצופה - שוקולד לבן מומס + פרורים של גלילית. (אבקה מוכנה מראש)
הערות:
מקור המתכון:
דרולי מביה"ס לבישול "בישולים"
הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )