מתכון: כיסונים ממולאים בטראפלס

שלח לחבר digg delicious facebook

 

 

מתכון: כיסונים ממולאים בטראפלס

 

רכיבים:

 

 

אופן הכנה:

ראה קישור:

http://forums.ort.org.il/scripts/showsm.asp?which_forum=38&mess=659134


בצק צוברסקי:

חומרים

1 קג'' קמח, 1 ביצה, 2 כפות שמן חמניות, 3 כפות אבקת סוכר, 400-450 מ"ל מים, שמן

לטיגון

מערבבים את כל החומרים במיקסר, ומקררים כשעה.

מרדדים במכונת הפסטה עד לעובי 4

קורצים עיגולים במיקד, ממלאים בטרפלס, סוגרים כסהרונים ומקררים.

מקררים קצת, ואחר כך מטגנים

איתי הכניס את הכיסונים למרק שוקולד וקוקס, לדעתי זה הפחית מטעמו של הצוברקי. אפשר

לטבול אותו בלימון ודבש ולפזר קצת אבקת סוכר.

 

טרפלס

300 גר'' שוקולד בלגי, 125 מ"ל שמנת מתוקה, קליפת תפוז או נענע או ג''ינג''ר או

וניל לטעם.

ממיסים על בן מרי ומניחים להתקרר במקרר

אפשר להוציא עיגולים בעזרת בן מרי או לחתוך לריבועים

 

הערות:

 * המאגר נבנה על ידי: אריה נאמן

 

מקור המתכון:

ענת סקילי

 

הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2




( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני שוקולד >> מתכון: כיסונים ממולאים בטראפלס