מתכון: טראפלס ארל גריי
רכיבים:
300 גר´ שוקולד חלב
100 גר´ שוקולד מריר
120 סמ"ק שמנת מתוקה
80 סמ"ק חלב טרי
20 גר´ תה ארל גריי יבש.
אופן הכנה:
להרתיח נוזלים. להשרות בתוכם את גרגירי התה. להשאיר כמה דקות ולאח"כ לסנן טוב, ולסחוט את העלים.
להוסיף את הנוזל לשוקולד המומס. לקרר, להקציף דקה או שתיים - לזלף לכדורים ואז ניתן לצפות.
הערות:
מקור המתכון:
דרולי מביה"ס לבישול "בישולים"
הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )