מתכון: טראפלס ארל גריי

שלח לחבר digg delicious facebook

 

 

מתכון: טראפלס ארל גריי

 

רכיבים:

300 גר´ שוקולד חלב

100 גר´ שוקולד מריר

120 סמ"ק שמנת מתוקה

80 סמ"ק חלב טרי

20 גר´ תה ארל גריי יבש.

 

אופן הכנה:

להרתיח נוזלים. להשרות בתוכם את גרגירי התה. להשאיר כמה דקות ולאח"כ לסנן טוב, ולסחוט את העלים.

להוסיף את הנוזל לשוקולד המומס. לקרר, להקציף דקה או שתיים - לזלף לכדורים ואז ניתן לצפות.

 

הערות:

 

 

מקור המתכון:

דרולי מביה"ס לבישול "בישולים"

 

הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2




( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני שוקולד >> מתכון: טראפלס ארל גריי