מתכון: טראפלס גיאנגויה
רכיבים:
250 גר´ שוקולד גיאנגויה - שוקולד מוכן עם שבבי שקדים / אגוזים.
100 סמ"ק שמנת מתוקה
3 חלמונים
אופן הכנה:
מרתיחים שמנת מתוקה, מסירים מהאש, מוסיפים שוקולד עד המסה, מוסיפים חלמונים ומקררים.
ניתן לקרר כפלטה. ואז אחרי כשעה לחתוך לריבועים, או כשמתקרר להקציף דקה או שתיים ולזלף לכדורים ולצפות.
הערות:
מקור המתכון:
דרולי מביה"ס לבישול "בישולים"
הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )