מתכון: טראפלס גיאנגויה

שלח לחבר digg delicious facebook

 

 

מתכון: טראפלס גיאנגויה

 

רכיבים:

250 גר´ שוקולד גיאנגויה - שוקולד מוכן עם שבבי שקדים / אגוזים.

100 סמ"ק שמנת מתוקה

3 חלמונים

 

אופן הכנה:

מרתיחים שמנת מתוקה, מסירים מהאש, מוסיפים שוקולד עד המסה, מוסיפים חלמונים ומקררים.

 

ניתן לקרר כפלטה. ואז אחרי כשעה לחתוך לריבועים, או כשמתקרר להקציף דקה או שתיים ולזלף לכדורים ולצפות.

 

הערות:

 

 

מקור המתכון:

דרולי מביה"ס לבישול "בישולים"

 

הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2




( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני שוקולד >> מתכון: טראפלס גיאנגויה