מתכון: טראפלס שוקולד בלגי לבן וברנדי
מתכון: טראפלס שוקולד בלגי לבן וברנדי
רכיבים:
340 גר´ שוקולד בלגי לבן
60 גר´ חמאה
90 מ"ל שמנת מתוקה
30 מ"ל ברנדי או ליקר תפוזים, גראפה או גרנד מרנייר
תמצית שקדים
שוקולד בלגי מריר
קקאו הולנדי
אופן הכנה:
ממיסים שוקולד, מוסיפים שמנת ומערבבים היטב, מקררים ולמחרת מקציפים עד לקבלת קרם אוורירי, מוסיפים ברנדי. מזלפים בעזרת צנטר חלק, זילופים קטנים ומאורכים, מקפיאים.
טובלים בשוקולד בלגי מריר ומגלגלים בקקאו.
הקומה מעל החנות-עוגיות-קובי טוביאנו
הערות:
מתוך סדנא אצל "גרובשטיין" - חנות בת"א
מקור המתכון:
קובי טוביאנו (רשמה: ענת סקילי)
הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )