חמין חיטה

שלח לחבר digg delicious facebook

חמין חיטה

המצרכים
2-3 כוסות של חיטה
תפוחי אדמה קטנים, שניים לכל סועד בערך
ביצים, אחת לכל סועד
נתחי עוף כמספר הסועדים או קצת יותר
מלח, פלפל, כורכום או חוואייג'
שמן לטיגון

מים תנור לחום של 150 מעלות ומכניסים את הסיר לתנור.
לפני שהולכים לישון מורידים את החום ל - 100-120

וזהו... מחכים לבוקר..
כשקמים, ישר רצים לבדוק את הסיר בתנור. םם יש על פני התבשיל עדיין מעט נוזלים שמנוניים - זה יופי. אם לא, מוסיפים חצי כוס מים רותחים, ומחזירים לתנור.





( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )