ישנם כמה סוגי תה שכשמשרים אותם בחומץ הופכים למרינדה נהדרת לבשרים ופירות ים הוספת בצל קצוץ, פלפלים, רוטב סויה, שום וכו' נותנים טעם נהדר עוד יותר רוטב ברביקיו קפה.
2/3 קפה חזק
1/3 כוס חמאה
2 כפיות רוטב וורקסטשייר
2/11 כפיות חרדל יבש
1 כף מיץ לימון
1 כפית סוכר
טיפת טבסקו
את כל המרכיבים מערבבים במחבת מחממים ומערבבים עד שהחמאה נמסה מברישים מעל המנות הבשריות תוך כדי צלייתן. קוביות קרח מקפה (20-14)
מכינים כשלוש כוסות קפה טרי, מצננים. מוזגים לתבנית קרח ומקפיאים.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )