מנת אספרסו קצר.
כוס חלב.
קרח.
מוזגים את כל המרכיבים לבלנדר חזק ( כדי לרסק את הקרח היטב)
מערבלים כ 30 שניות עד לקבלת מרקם אחיד. מרענן נהדר בקיץ.
קפוצ'ינו
שיקוי קופי טופי אילן'ס
לקפוצ'ינו מוסיפים 12 כפיות שיקוי קופי טופי ומערבבים.
קפוצ'ינו
לקפוצ'ינו מוסיפים 12 כפיות שיקוי קינג ונילה ומערבבים.
½ כוס חלב 3%
3 כדורי גלידה וניל גדולים מנת אספרסו, מצוננת בבלנדר מערבבים את החלב והגלידה כשתי דקות מוסיפים את האספרסו המצונן בסוף כדי שלא ימיס את הגלידה מגישים כה סמיך שהקש נתקע באמצע ולא נופל .
מנת אספרסו כפולה
מנה זהה של משקה קקאו איכותי
קצפת
קליפת תפוז מגוררת
מוזגים ומערבבים את שני המרכיבים הראשונים בספל
בוזקים מעל קצפת
ומפזרים מעל את קליפת התפוז המגוררת .
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )