הגעתם למסיבת סילבסטר, מגישים שם "אג נוג" לפי מיטב המסורת? תראו להם:
בספל אחד צרפו מנת אספרסו קצר
שתי כפות תמצית אמרטו ומלאו במשקה "אג נוג"
ערבבו, הוסיפו מעט קצפת ופזרו טיפת אגוז מוסקט מגורר
ההנאה גדולה , הרבה נשיקות תקבלו בחצות .
כוס גדולה של גלידה וניל
1 כוס קפה (שחור \ פילטר) חזק
1 בננה קטנה
סוכר לפי הטעם (לא חייבים)
שוקולד מפורר (לקישוט)
את שלוש המרכיבים הראשונים מערבלים בבלנדר
מוסיפים סוכר
מוזגים לכוסות יין ומקשטים במעט שוקולד מפורר מלמעלה .
1 כפית תמצית לימון
כוס קפה( שחור \ פילטר) חם וטרי
1 כוס קפה ( שחור \ פילטר) חזק מאוד, מצונן
¼ כוס כהלוואה\ גרנד מרינייר\ אמרטו\ בייליס או ליקר אחר
2 כפות אבקת סוכר
3 כוסות קרח כתוש
את כל החומרים מערבבים בבלנדר חזק ומוזגים לכוסות מקוררות.
לגיוון ניתן להוסיף לבלנדר כוס חלב 3% או כדור גלידת וניל .
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )