1 כוס קרם פרש
1 כוס קפה (שחור \ פילטר)טרי מצונן
2 כפות קרם דה קקאו
2 כפות וודקה
רצועה דקה של קליפת תפוז
את כל המרכיבים פרט לקליפת התפוז מכניסים לבלנדר ומערבבים היטב מוזגים לכוסות גבוהים. מקשטים בקליפת תפוז מגולגלת .
אספרסו כפול בספלון אספרסו (כמעט עד הסוף)
2-1 חתיכות קטנות של שוקולד מריר חלבי
טיפת ליקר דובדבנים
קצפת
בספלון האספרסו המלא שמים את השוקולד ומערבבים עד שנמס מוסיפים את הליקר ומעל את הקצפת .
כוס קפה ( שחור \ פילטר) טרי חזק מאוד, מצונן
ברנדי
אבקת סוכר
שמפניה קרה
ממלאים כוס שמפניה עד חציה בקפה מצונן
מוסיפים בערבוב 1 כף ברנדי וסוכר לפי הטעם
מעל מוזגים שמפניה .
כוס קפה (שחור \ פילטר) טרי וחם
2 כפות כהלוואה
1 כף טקילה
קצפת מומתקת
את הקפה, הטקילה והקלואה מערבבים בכוס מחוממת. מוסיפים את הקצפת מלמעלה .
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )