מאפה של חלה ותאנים

שלח לחבר digg delicious facebook


מאפה של חלה ותאנים

 

חלה פרוסה חתוכה למשולשים

חמאה רכה

שמנת

חלב

ביצים

סוכר

תמצית וניל

תאנים 

 

1. חוצים את פרוסות החלה באלכסון לקבלת משולשים

 

2. מורחים כלי מלבני חסין-חום במעט חמאה רכה. מסדרים בו בשתי שורות את פרוסות החלה.

 

3. מערבבים בקערה את השמנת, החלב, הביצים, הסוכר ותמצית הווניל. טורפים לקבלת תערובת אחידה.

 

4. יוצקים על חלה את התערובת.

 

5. פורסים את התאנים לאורכן ל-4-5 פרוסות ומשחילים את הפרוסות אל בין פרוסות החלה.

 

6. מפזרים מעל לכל שכבה דקה את סוכר ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה.

 

7. מגישים חם, ותוספת של גלידת וניל משובחת ממש מתבקשת כאן.

 




( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני פירות יבשים >> מאפה של חלה ותאנים