עוגת אפרסק-תות-משמש -ליצי, מצוננת
עוגת אפרסק-תות-משמש -ליצי, מצוננת
2 קופסאות אפרסק או כל פרי אחר (תות בעונה)
כ- 20 ביסקוטים
2 שמנת מתוקה
1 שפופרת חלק ממותק
2 כפות סוכר
1 חב´ גלטין (14 גר)
לסנן את הפרי הנבחר. להשאיר כמה פירות לקישוט.
לסדר שכבת ביסקוטים צפופה בתבנית.
להמיס ג"לטין במעט מים או נוזל הפרי.
לעבד במעבד מזון את הפרי החלב הממותק, הסוכר וג"לטין.
להקציף שמנת מתוקה לקצפת יציבה.
לערבב עם תערובת הפרי.
לצקת על הביסקוטים, לקשט עם שארית הפרי.
לצנן לפחות 6 שעות.
להגיש קר.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )