לחמניות אניס ומשמש - ערן
500 גרם קמח
50 גרם אבקת חלב
10 גרם מלח
15 גרם סובין
150 גרם משמש חתוך לקוביות קטנות
15 גרם אניס
250 גרם מחמצת או 30 גרם שמרים
350 CC מים ( או 250 אם משתמשים במחמצת)
1 חבילה פולנטה
מכניסים למיקסר את החומרים, פרט לאניס ולמשמש.
לשים בעזרת וו לישה במשך 7-8 דקות במהירות בינונית.
מוסיפים האניס והמשמש, לשים במשך 2-3 דק.
מניחים בצד עד שהבצק מכפיל נפחו.
מחלקים לכדורים של 50 גרם. מרטיבים כל כדור במים ומצפים בפולנטה.
מתפיחים 15 דק.
אופים בתנור שחומם ל 160 מעלות כ -15 דק.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )