מאפינס דובדבנים יבשים

שלח לחבר digg delicious facebook


מאפינס דובדבנים יבשים

 

1 כוס דובדבנים יבשים ללא גלעינים

1 כוס חלב

3/4 1 כוסות קמח

2 כפיות אבקת אפיה

1 כפית סודה לשתיה

קורט מלח

50 גרם חמאה

3/4 כוס סוכר

2 ביצים

1/2 1 כפות ליקר דובדבנים (בחירה) 

 

 

סוד ההצלחה טמון בדובדבנים. אלה מוסיפים גם טעם, גם צבע.

חומרים (12 מאפינס)

השרה את הדובדבנים בחלב כ- 30 דקות.

חמם את התנור לחום בינוני. שמן 12 שקעים בתבנית המאפינס.

ערבב בקערה קמח, אבקתאפיה, סודה לשתיה ומלח.

בקערה נפרדת ערבל את החמאה והסוכר, הוסף את הביצים והליקר, וערבב.

צור גומה במרכז תערובת החומרים היבשים, שפוך לתוכה את החלב והדובדבנים. הוסף את תערובת הביצים. ערבב בזהירות. אל תערבב יתר על המידה!

חלק את התערובת לשקעים.

אפה 15-20 דקות או עד שקיסם שתחדיר באמצע המאפינס יצא נקי

 




( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני פירות יבשים >> מאפינס דובדבנים יבשים