שקיקי פילו במילוי פירות יבשים

שלח לחבר digg delicious facebook


שקיקי פילו במילוי פירות יבשים

 

 

 

300 גרם תערובת פירות יבשים -

משמשים תאנים ושזיפים מגולענים.

1/2 בקבוק יין אדום

1/2 בקבוק יין פורט

3 כפות חוץ בלסמי

4 כפות סוכר חום

חמאה מומסת להברשת הפילו

2 עלי פילו

1 גליל גבינת עזים מסוג סנט מור -

(פרוסה לפרוסות בעובי 1 ס"מ)

 

 

 

שמים את כל הפירות היבשים בסיר עם היינות החומץ והסוכר מביאים לרתיחה ומבשלים כ-20 דקות . מניחים בצד לחצי שעה כדי שהפירות יספגו היטב את הנוזלים. מסננים שומרים את הנוזלים וקוצצים את הפירות גס. חותכים כל עלה פילו ל-4 חלקים מברישים כל חלק בחמאה מומסת משני צדדיו ומניחים במרכזו את פרוסת הגבינה ומעליו מעט מתערובת הפירות הקצוצים.

אוספים את שולי העלה ומהדקים למעין שקיק.

מושחים שוב בחמאה ואופים בחום גבוה 200 מעלות כ-7 דקות.

מגישים עם מעט מסירופ הפירות.

 




( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני פירות יבשים >> שקיקי פילו במילוי פירות יבשים