דג בנוסח מרוקאי – חריימה
חומרים
מלח
2/3 כוס שמן סויה
7 פלפלים אדומים חריפים חצויים לאורך
חצי כוס מים
2 דגים טריים
6 שיני שום גדולות
חבילת כוסברה קצוצה
2 עגבניות פרוסות
כף פפריקה חריפה
כף פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
פורסים את הדגים וממליחים ומשהים כשעתיים במקרר.
בסיר גדול מניחים את הכוסברה, השום והפלפלים ומעל את העגבניות.
בקערה נפרדת מערבבים את הפפריקות עם השמן.
טובלים כל חתיכת דג בתערובת השמן ומניחים בסיר.
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה.
דגים מומלצים - לוקוס, מושט, בורי, מוסר, בס הסלע
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )