דג מאודה בנוסח תאילנדי
חומרים
1 כוס כרישה
בצל ירוק חתוך דק
רבע כוס שמן שומשום קלוי
כף רוטב סויה
4 נתחי דג (100 גרם כל אחד)
4 תפוחי אדמה מבושלים חתוכים לפרוסות
3 עגבניות קלופות חתוכות לפרוסות
4 יח´ תיבולית תאילנדי של "קנור"
אופן ההכנה
להניח 2 תיבוליות בקערה, להוסיף כוס מים רותחים וכף שמן. לערבב היטב ולהוסיף את נתחי הדג – להשרות למשך כ- ½ שעה. לאחר מכן לטגן קלות את נתחי הדג במחבת, להניחם על תפוחי האדמה.
להוסיף למחבת את הקרישה ולאדות. כמו-כן להוסיף את העגבניות, תיבוליות, רוטב סויה וכוס מים ולהביא לרתיחתם. לצקת את הרוטב על הדג, להכניס לתנור לטמפ´ 180 מעלות למשך 15 דקות.
בעת ההגשה לפזר מעל את הבצל הירוק והשומשום.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )